Összerázó hétvégén vettek részt az Érted önkéntesei

Az Érted önkéntesei vidám hétvégét töltöttek el az Érted Fest keretében, július 9. és 11. között a Kovászna megyei Csomakőrösön. A csapatépítő hétvégén lehetőség nyílt az új ismeretségek megkötésére, de a régi barátságok felelevenítésére is.  

Az Érted tavaly közel száz önkéntessel bővült, így kézenfekvőnek tűnt, hogy a heti és havi online találkozások mellett, élőben is megismerjék egymást a szervezet tagjai. A járvány miatti hosszú és bizonytalan időszakok után, múlt hétvégén sikerült megszervezni az Érted Fest-et. 

A péntek este, a megérkezés után már egyből játékos ismerkedéssel kezdődött. Egy dobókocka segítségével lehetett különféle általános információkat és érdekességeket kideríteni egy ismeretlen táborrésztvevőről. A bemelegítő ismerkedés után felszabadult, reggelig tartó közös szórakozás következett.

A szombati nap hőségét a résztvevők fürdőzéssel és árnyékban rejtőzködő társasozással igyekeztek túlélni. Délutánra elkészült a várva várt bográcsos ebéd is, ami annyira jól sikerült, hogy többen később is majszoltak belőle. Az elengedhetetlen kajakóma után a résztvevők méta bajnokságon csillogtathatták meg dobó- és ütő képességeiket, majd a naplementében sikerült egy közös fotót is elkészíteni. Estére sem lankadt az energia, a felhőtlen bulizás mellett, a spontán tábortűz melegénél való közös éneklés még jobban összehozta a csapatot. 

Vasárnap délre, búcsút intve egymásnak, kiürült a tábor, mindenki egy tartalmas, pihenős, és szórakoztató hétvégét tudhatott maga mögött, és a csapat tagjai már a következő ilyen találkozást várják.

Mihály Kriszta

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin

További híreink